Tjänster

Sökmotoroptimering (SEO)

Med många års erfarenhet jobbar vi strategiskt och metodiskt för att ditt företag ska synas högre upp än dina konkurrenter. Det spelar ingen roll om du inte har en gigantiskt budget, vi har knäckt många konkurrenter genom att aldrig ge upp.

Med hjälp av Google Ads letar vi upp din målgrupp och ökar din försäljning. Gula Hunden är certifierad Google Partner och jobbar med samtliga annonsformat: sök-, display-, video- och Shopping beroende på vad som fungerar bäst för din verksamhet.

Google Ads

Projektledning

En av Gula Hundens styrkor är projektledning. Det är en stor resurs för våra kunder som inte har tid, lust eller kompetens inom vår bransch. Vi tar hand om alla frågor och upphandlingar som är kopplade till din digitala strategi så att du kan fokusera på det du är bra på istället.

Gula Hunden är inte bara en digital byrå, vi har även hög kompetens inom webbutveckling. Vi förstår hur viktigt det är att marknadsföring och teknik går hand i hand. Om du behöver hjälp med din webbplats, e-handelsplattform, programmering eller integrationer mellan olika system så har du kommit till rätt ställe!

Webbutveckling

Digital marknadsföring

Vill du boosta din verskamhet på sociala medier, skicka nyhetsbrev eller kontakta de som inte slutfört ett köp i din webbshopp? Fråga oss! Om vi inte kan hjälpa dig så kan alltid någon i vårt nätverk.