Om oss

Vi är inte unga eller stekiga

Gula Hunden består av Mary-Ann Aro, Mikael Eriksson och våra nära underentreprenörer. Vi är en liten digital byrå som passar för små och medelstora företag som vill öka sin omsättning på digitala plattformar. Våra kunder och partners är vår familj och Gula Hundens rykte är lika med våra personliga rykten.

Vi söker dig som vill ha en ärlig och långsiktig partner. Ju längre vi samarbetar desto mer lär vi oss om varandra. Tillsammans jobbar vi utifrån och in istället för inifrån och ut, dvs vi utgår från din målgrupp och dina kunders behov.

Vem är din kund? Vad har din kund för utmaningar? Hur kan du lösa kundens önskemål och hur kan du göra det bättre på webben än dina konkurrenter? Det kan vi hjälpa dig med!

Micke o Mary-Ann på jobbet

Mikael (Micke) har jobbat med programmering och webbutveckling sedan 2001 och drivit eget företag sedan 2005. Mary-Ann (Mari) har jobbat med sälj och marknad inom finans, kreditförsäkring, kreditinformation och inkasso sedan 2001.

Vi är barndomsvänner från Ingarö och jobbade ihop som kund/leverantör under en tid innan vi bildade bolag tillsammans .

2014 slog vi ihop våra erfarenheter, kompetenser och personligheter enligt tanken att olika barn kan leka bäst. Vi är inte alltid överens, men vi har samma grundvärderingar och kompletterar varandra. Det är vår styrka.

Besök oss

Vi finns i Tornhuset i Gustavsbergs Hamn, så du kan ta båten till oss om du vill. Under sommarmånaderna kan du ta M/S Gustafsberg VII från Nybroviken. Hon lägger till precis utanför vår dörr. Oavsett färdmedel är du varmt väkommen till oss!

Google Partner

Gula Hunden är en certifierad Google Partner för att du ska känna dig trygg hos oss.

Våra partners

MartinWebstudio

WeConnectIT

DevelopersShore

Nischad Utbildning

Cornelia Hagström