Google Partner Google Partner Gula Hunden Webbyrå

Gula Hunden innehar Google Partner-märket, vilket betyder att vi har klarat Googles certifieringsprov för AdWords-produkter och uppfyllt flera andra krav för hur vi hanterar våra kunder. Men vi gör så mycket mer än så. 

Google certifieringar

Mary-Ann är certifierad för AdWords och Mikael för Analytics. Våra certifikat gäller i 1-2 år. Därefter måste vi klara proven och övriga krav igen. Vi deltar löpande i Googles utbildningar i deras lokaler, följer deras livestreams på Youtube och får mycket statistik och trender direkt från dem. Vi hänger självklart också med i utvecklingen genom våra branschpartners och i olika forum på webben. Varje dag! 

Våra kunskaper om digital marknadsföring och sökmotoroptimering kommer aldrig bli 100 procent eftersom den tekniska utvecklingen och våra beteenden på webben förändras snabbare och snabbare hela tiden. Vårt jobb är att varje dag anpassa oss till att den digitala verkligheten ser annorlunda ut om ett halvår.  

Vad vi än gör för att hjälpa våra kunder synas på webben kommer vi alltid att hålla oss inom Googles (och andras) rekommenderade riktlinjer eftersom det är i enlighet med våra egna värdegrunder, dvs att erbjuda långsiktigt hållbara strategier. Om du vill ha en webbyrå som testar gränserna hårt är vi inte rätt partner för dig. 

Kontrollera vår certifiering

Google Partners kan du kontrollera att vi är kvalificerade och få mer information om vad Google Partner märket innebär.