Kundcase - IT-stödsystem kirurgi

Encare AB

Encare erbjuder sjukvården ett strukturerat behandlingsprogram som visat sig förbättra patientens livskvalitet genom snabbare återhämtning i samband med kirurgi och samtidigt öka effektiviten i vården. Encares behandlingsprogram är baserat på protokoll som tagits fram av ERAS Society som är ett nätverk av världsledande auktoriteter inom perioperativ vård.

Behandlingsprogrammet består av två huvudkomponenter:

  • ERAS Interactive Audit System (EIAS) som är en webbaserad version av protokollet för registrering, analys och uppföljning.
  • ERAS Implementation Program (EIP) som är ett utbildningsprogram för kliniker och sjukvårdspersonal


Genom att följa protokollet kan man reducera antal vårddagar samtidigt som antalet komplikationer minskar, vilket leder till förbättrad livskvalitet för patienten.

 

Uppdrag & resultat

Encare har varit kund hos Gula Hunden sedan vi startade vår byrå 2014. Genom åren har vi haft förmånen att följa Encares innovativa resa från startup till ett globalt företag inom IT-stödsystem för kirurgi.

I begynnelsen byggde vi Encares hemsida i .NET, men under åren har den byggts om flera gånger i takt med att verksamheten vuxit. Inom samarbetet har vi hjälpt till med det mesta. Webbutveckling, SEO, digital marknadsföring och projektledning för andra byråer och tredjepartstjänster. Däremot har vi inte behövt ta hand om översättningstjänster eftersom de själva är proffs på amerikansk engelska.

” Gula Hunden har hjälpt oss med både web och SEO i flera år och vi uppskattar verkligen den kompetens och servicenivå som de gett och fortfarande erjbjuder oss.
Anna Pettersson
Encare AB