Text och bild på din webbplats

Allt innehåll på din hemsida är sökbart. Både text och bild. Sökmotorerna premierar webbsidor med relevant och fylligt innehåll av hög kvalitet för att den som söker på ett ord eller en mening ska hitta rätt information snabbt. Om du behöver hjälp med sökmotoroptimerad text till din webbplats kan vi hjälpa dig med Copy Write. Priset varierar beroende på språk, hur mycket research som ska göras, hur komplext ämnet är, hur säljande texten ska vara och hur mycket text som ska produceras. 

Läs mer om hur du skriver en bra text för webben.  

Bilder, fotografier och video

Bilderna på din hemsida säger mycket om dig och din verksamhet. Ett tips är att använda egna fotografier eller videomaterial av hög kvalitet. Det ger ett mer unikt och personligt intryck. Du kan också köpa färdiga fotografier, animationer och video till en låg kostnad av oss, eller så förmedlar vi en duktig fotograf. 

Logotyper och grafiska profiler

I samband med att man sätter upp en hemsida för företaget är det många som vill ha hjälp med logotyp, grafisk profil och trycksaker för till exempel visitkort och bildekaler. Kontakta oss så hjälper vi dig med hela paketet.