Är du säljare och entreprenör?

För ett nytt affärsområde söker vi en säljare som självständigt och i eget företag vill driva försäljningen av både nya och befintliga kunder och dela intäkterna med oss. För rätt person är det här en spännande möjlighet att vara med från starten och ha stort inflytande över utvecklingen av affärsområdet.   

Jobba extra eller 100 procent

Vi söker dig som vill jobba med att sälja enklare webbtjänster under kontorstid på telefon till företag. Arbetet är självständigt och du sköter det från din egna bostad. Du bestämmer själv hur många timmar i veckan du vill jobba. Självklart utbildar vi dig innan du börjar kontakta potentiella kunder och vi träffas regelbundet för att stödja dig i ditt arbete och tillsammans kvalitetssäkra att kunderna är nöjda med våra tjänster.

Det spelar ingen roll om du är junior eller senior, men vi tror att du är en utåtriktad och positiv person som inger förtroende och tycker att det är kul med kundkontakter. Viktigt är också att du ser försäljning som en seriös uppgift och värnar om vårt varumärke och kundernas behov. Vi kräver inte att du har säljerfarenhet, utan ser hellre att du har rätt inställning för uppgiften.

Har du eget företag?

Initialt söker vi dig som har ett eget företag och F-skattsedel. Tanken är att du äger affärsområdet tillsammans med oss och att vi delar intäkterna. Du sköter försäljningen helt självständigt och vi ansvarar för användar- och IT-support, sökmotoroptimering, vidareutveckling av funktioner på webbplatsen samt tar hand om administrationen.

Vill du ha anställning?

Om du inte redan har ett företag kan vi hjälpa dig med registrering av F-skatt eller med andra lösningar för att du ska kunna jobba med A-skatt för oss. På sikt diskuterar vi gärna en anställning om du hellre föredrar det. Oavsett om du är anställd eller egenföretagare delar vi på intäkterna. Du sköter försäljningen och vi ansvarar för användar- och IT-support, sökmotoroptimering, vidareutveckling av funktioner på webbplatsen samt tar hand om administrationen. 

Intresseanmälan

Är du intresserad eller vill veta mer om den här möjligheten? Kontakta Mary-Ann och skriv några rader om dig själv, så kanske vi kan träffas i nästa steg och lära känna varandra!