Google Ads delar ut 800 miljoner USD i annonssaldo till sina kunder fr o m maj 2020

För att hjälpa offentliga och privata organisationer som påverkas av utmaningarna till följd av covid-19 kommer Google Ads att dela ut 800 miljoner USD i annonssaldon, varav 340 miljoner USD är öronmärkta för små och medelstora företag. Vi på Gula Hunden kommer självklart att bevaka detta åt våra kunder och informera de som får ett utökat saldo i sina konton. 

Vem är kvalificerad för att få annonssaldo?

Små och medelstora företag i hela världen. Kravet är att man haft utgifter i Google Ads-kontot minst 10 av 12 månader under 2019 samt i januari och/eller februari 2020. 

När delas annonssaldot ut?

Annonssaldon börjar delas ut i faser från och med slutet av maj och kommer visas i Google Ads-kontot för de kunder som är kvalificerade. 

Hur stort är beloppet och hur kan man använda det?

Beloppen kommer variera beroende på tidigare utgifter, land och valuta. Annonssaldot kan inte användas för tidigare debiterade eller fakturerade Google Ads-utgifter, utan endast för framtida utgifter till och med 31 december 2020. Annonssaldot gäller för alla format på Google Ads plattformen, t ex Sök, Display och Youtube.

 

Hör av dig till Gula Hunden om du vill veta mer om Googles utdelning eller om du vill ha hjälp med digital marknadsföring! 

 


 

« Visa alla nyheter