AdWords

Fördelen med AdWords är att dina annonser endast visas för de som googlar på de sökord som är viktiga för dig och du betalar bara för de som klickar sig vidare till din hemsida.

Gula Hunden är utbildade och certifierade av Google. Efter flera år har vi fått Google-Partnerstatus och vi jobbar med AdWords-annonser varje dag. Vi hjälper dig som har trasslat in dig i egna försök med AdWords och självklart dig som vill börja med AdWords-annonsering.

 

 

 

När man använder AdWords-kampanjer är det en fördel att även mäta hur många besökare som konverterar och inte bara hur många som besöker hemsidan. En konvertering kan till exempel vara att besökaren genomför ett köp, fyller i ett kontaktformulär eller svarar på frågor. 

För allra bästa resultat kan vi kombinera dina AdWords-kampanjer med SEO och digital marknadsföring. Läs mer om vår Allt-i-ett-paket.
 

AdWords format

AdWords-annonser har många fler format än bara textannonser. Beroende på vad som passar din verksamhet bäst kan du annonsera med bildannonser (Display) på andra webbplatser, video på Youtube, med Google Shopping formatet eller anpassa dina annonser för mobila enheter.

Se mer om Google Display Network och AdWords för video.  
 

Exempel på Google Shopping