Sökmotoroptimering

SEO (Search Engine Optimization), eller sökmotoroptimering innebär att man vidtar olika metoder och tekniker för att en webbsida ska synas så högt upp som möjligt i sökresultaten. 

 

Du har inte någon större användning av din hemsida om ingen hittar till den. I vårt Grundpaket ingår en grundläggande sökmotoranpassning. Sökmotorerna belönar sådant som är till nytta för läsaren, till exempel relevans, kvalitet, fyllighet, unikt och omfattande material samt användarvänlighet. Vi kvalitetssäkrar att din webbplats uppfyller kriterierna för att få högsta möjliga förtroende av sökmotorerna. 

Sökmotoroptimering On-Page

Vi gör en hälsokontroll av din hemsida och analyserar vilka söktermer som optimerar trafiken för din verksamhet och bransch. Vi går igenom innehåll och inställningar på din hemsida med fokus på söktermerna. Vi kontrollerar att webbplatsen kan indexeras optimalt av Google och andra sökmotorer. Vårt arbete resulterar i en åtgärdslista för inställningar och innehåll. Några exempel på vad vi utvärderar: användarvänlighet, metatitlar, metabeskrivningar, rubriker och textens struktur, innehåll, fyllighet och kvalitet, alt-taggar, länkar, eventuell överförbrukning av söktermer och mycket mer.  

Pris: 5 490 kr. Tjänsten ingår i vårt Marknadsföringspaket.

Sökmotoroptimering Off-Page

För allra bästa resultat av en extern sökmotoroptimeringsinsats behöver vi veta vad du har för målsättning med trafiken till din hemsida. Utifrån dina önskemål gör vi en sökordsanalys och lämnar förslag för att möta dina mål och öka rankingen för din webbplats. Resultatet av vårt arbete utvärderas genom att vi jämför domänstyrkan för din webbplats före och efter våra åtgärder, men även genom uppföljning av antal besök, konverteringsgrad och flera andra nyckeltal. Vårt arbete är beroende av hur hög konkurrens det är på relevanta sökord i din bransch. Ju högre konkurrens desto högre budget krävs. 

Din investering ska naturligtvis ge en avkastning som är högre än kostnaden för SEO åtgärder. Beroende på vad du har för vinstmarginaler kan vi tillsammans räkna på hur mycket du kan och bör investera i Off-Page metoder och under hur lång tid. För att kunna mäta resultatet av vårt arbete sätter vi upp ett Google Analytics konto och levererar spårningskod. 

Pris: Begär offert. 

 

Kontakta oss för kostnadsfria råd om vilken metod och teknik som passar bäst för din hemsida, innan du vidtar åtgärder som eventuellt leder till en lägre placering hos sökmotorerna eller i värsta fall diskvalificering helt och hållet.