Online-marknadsföring

Vi hjälper dig att komma igång snabbt och enkel, eller så sköter vi allting åt dig!

Gula Hunden Webbyrå hjälper våra kunder med att nå rätt målgrupp via olika media på webben. Fördelen med online-marknadsföring, jämfört med traditionella marknadsföringskanaler, är att man har en bättre kostnadskontroll. Som ett exempel kan man när som helst pausa en kampanj eller en annons på webben om man upptäcker att utfallet inte är tillräckligt bra, eller att budgeten börjar ta slut. 

En annan fördel med online-marknadsföring är att man har helt andra möjligheter att följa upp och utvärdera resultatet av sina annonser. Ta AdWords som exempel. I verktyget kan man se om de som klickar på dina annonser blir nya kunder. Om annonserna inte konverterar i tillräcklig utsträckning är det väldigt enkelt att göra ändringar och prova sig fram till dess att annonserna genererar intäkter som är högre än vad man spenderat i annonskostnader. 

Synlighet på webben

Online-marknadsföring handlar inte bara om att köpa annonser på webben, det finns mycket vi kan göra för att hjälpa dig att öka synligheten av ditt varumärke, produkter eller tjänster. Vi hjälper våra kunder med att öka den organiska trafiken till deras webbplatser genom sökmotoroptimering för att minska kostnaderna för köpt trafik. Att öka den organiska trafiken tar naturligtvis längre tid än att köpa trafiken, men det är värt investeringen på sikt. 

Vi ser också till att våra kunders företag presenteras på ett användarvänligt sätt i sökresultaten, med tydliga kontaktuppgifter, karta, klickbart telefonnummer och liknande så att de inte försvinner i mängden.  

Andra sätt att öka synligheten och sprida våra kunders varumärken är via sociala media, Youtube, Programmatic och många andra metoder. Läs mer om våra online-marknadsföringstjänster och paketpriser här.
 

Grundtjänster för online-marknadsföring

Google Account

Vi skapar ett Google konto och sätter upp behörigheter för kontot enligt dina önskemål. 

Pris: 890 kr

Google My Business

Vi registrerar Google My Business för ditt företag, publicerar grundläggande information om företaget, en kort presentation, logo samt upp till 10 fotografier. Verksamheten presenteras då mer användarvänligt på Google Sök, Google Maps och Google+. (Kräver Google Account). 

Pris: 1 490 kr 

Google Analytics

Vi skapar ett Google Analytics konto, gör grundläggande inställningar, skapar de administratörsroller du önskar samt levererar spårningskod och spårnings-id till dig för implementering på din webbplats. (Kräver Google Account). 

Pris: 890 kr